måndag 30 januari 2012

svar på fråga

Nyfiken som är sugen på att dumpstra funderar på en del saker som inte är paketerade och inte går att skölja av, t ex kakan som eller brödbullar i "lösvikt" och lösgodiset. Känns de inte ofräscha när man hittar det? 
/ Annica


På de ställen vi dumpstrar på finns det alltid en "brödpåse", vet inte av vilken anledning men något system affärerna har tydligen. Det är alltså en svart sopsäck där bara bröd och bullar ligger i. De brukar dessutom vara inlindade i papper eller i sånadär pappersbrödpåsar som finns i affären. Så enligt oss är dom ju nästan fräschast av allt i containern!

Sedan får man ju avgöra själv vad man tycker är okej och inte. Vi är inte speciellt brydda så vi tar det mesta, haha. Särskilt nu på vintern då det är faktiskt extra fräscht! Godiset vi hittade var i en soptunna där inget annat var slängt förutom förpackade saker + i en kartong. Sedan om det godiset är slängt för att det legat på golvet i affären eller så, det kan man ju inte veta. Det man inte vet lider man inte av  ;-)

1 kommentar:

  1. Tack för svar :) Blir allt mer sugen på att se hur affärerna i min lilla stad gör, om containrar är inlåsta eller inte... Ska försöka övertala min sambo också!
    / Annica

    SvaraRadera